Bamse begynder med B

Susanne og 1. klasse leger med bamser i en uge

Susanne, som er dansklærer i 1. klasse satte sig for at lave den sjoveste uge for børnene i 1. klasse i en BF-uge.

Ugen skulle være lærerig på mange plan og skulle tage udgangspunkt i noget som alle børn i klassen kunne forholde sig til. Det blev bamser!

I løbet af ugen skulle der holdes fest for bamserne, der skulle laves bamse-olympiade og der skulle skrives og fortælles om bamser. Læringsmål var der rigeligt af og tænk en gang, så legede børnene bare en hel uge…

Susanne fortæller: ” Når det på en og samme tid lykkes at lave et helstøbt forløb, hvor børnene både lærer boglige ting som stavning, læsning, skrivning og samtidig tegner og bager og også lærer at følge fælles spilleregler og at være gode kammerater, så jubler jeg som lærer indeni – Det er bare så godt!”

På billederne kan man se børnene lave bamsekast – en del af OL-disciplinerne og de begynder at skrive i deres bamsebog.

Comments are closed.